Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 14958 vizualizari

COMENTARII (22)

mirela0911 1

24.05.2011, 22:54

Ce rumena si frumoasa e pulpa

deyutzky 1

24.05.2011, 23:13

apetisant

La Ancuta 1

24.05.2011, 23:17

de cand nu am mai mancat ied . Tare bun

rivka 1

24.05.2011, 23:22

arata fff bine, ied de capra sau de caprioara?

ella49 1

25.05.2011, 06:54

jolygina 1

25.05.2011, 07:24

ied de capra din propria gospodarie ,adica de la bunica

jolygina 1

25.05.2011, 07:25

este foarte bun la gust ,un deliciu ,de cand sunt mica acesta e meniul nostru de paste ,si dupa daca avem mai multi iezi

mamaieelena 1

25.05.2011, 07:28

excelenta mancarica vreau si eu

Ina 1

25.05.2011, 07:45

Si eu gatesc ied . E delicioasa carnea

divainbucatarie 1

25.05.2011, 08:42

chiar mai bun decat mielul - mai putin colesterol!

kamy 1

25.05.2011, 08:51

am auzit ca-i mai bun ca mielul vreauuuu

ionela2682 1

25.05.2011, 09:25

rivka 1

25.05.2011, 10:03

daca e de capra arata ffffffffff bien si e fffffff bun

Lau 1

25.05.2011, 12:31

arata super

kiki 1

25.05.2011, 13:52

mihaelaM 1

25.05.2011, 15:52

MotanLaOale 1

25.05.2011, 16:34

bun bun

madi_marin 1

25.05.2011, 19:02

vaaaai cat poate sa imi placa friptura asta....

LUK 1

25.05.2011, 22:06

euvreau cartofii

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 21:38

si mie imi place fripturica de ied..............

jolygina 1

26.05.2011, 23:01

va servesc fetelor cu placere

horia 1

12.07.2011, 01:45

arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza clujeana