Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 15481 vizualizari

COMENTARII (22)

mirela0911 1

24.05.2011, 22:54

Ce rumena si frumoasa e pulpa

deyutzky 1

24.05.2011, 23:13

apetisant

La Ancuta 1

24.05.2011, 23:17

de cand nu am mai mancat ied . Tare bun

rivka 1

24.05.2011, 23:22

arata fff bine, ied de capra sau de caprioara?

ella49 1

25.05.2011, 06:54

jolygina 1

25.05.2011, 07:24

ied de capra din propria gospodarie ,adica de la bunica

jolygina 1

25.05.2011, 07:25

este foarte bun la gust ,un deliciu ,de cand sunt mica acesta e meniul nostru de paste ,si dupa daca avem mai multi iezi

mamaieelena 1

25.05.2011, 07:28

excelenta mancarica vreau si eu

Ina 1

25.05.2011, 07:45

Si eu gatesc ied . E delicioasa carnea

divainbucatarie 1

25.05.2011, 08:42

chiar mai bun decat mielul - mai putin colesterol!

kamy 1

25.05.2011, 08:51

am auzit ca-i mai bun ca mielul vreauuuu

ionela2682 1

25.05.2011, 09:25

rivka 1

25.05.2011, 10:03

daca e de capra arata ffffffffff bien si e fffffff bun

Lau 1

25.05.2011, 12:31

arata super

kiki 1

25.05.2011, 13:52

mihaelaM 1

25.05.2011, 15:52

MotanLaOale 1

25.05.2011, 16:34

bun bun

madi_marin 1

25.05.2011, 19:02

vaaaai cat poate sa imi placa friptura asta....

LUK 1

25.05.2011, 22:06

euvreau cartofii

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 21:38

si mie imi place fripturica de ied..............

jolygina 1

26.05.2011, 23:01

va servesc fetelor cu placere

horia 1

12.07.2011, 01:45

arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite