Pui toscan

de anuta in Pui, 15 Iul 2016 | 9248 vizualizari

COMENTARII (12)

Panacris 1

15.07.2016, 18:37

Rahela Velicu 1

15.07.2016, 19:58

Vreau si eu....

Andra_Constantinescu 1

15.07.2016, 20:02

Bun!

Bya Ralu 1

15.07.2016, 23:00

cred ca e delicios

simona72 1

16.07.2016, 15:21

Foarte bine arata!

Rocsi 1

16.07.2016, 21:57

mihaelar63 1

17.07.2016, 03:03

Delicios !!!

mirela0911 1

17.07.2016, 10:16

Bun de tot!

Gherca Daniela 1

17.07.2016, 16:51

super!

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:38

tina58 1

29.07.2016, 12:09

Eu as renunta la blender si as cali spanacul in putin ulei cu sare, piper si usturoi tocat peste care as pune si patrunjelul (la care se poate renunta, nu este obligatoriu) si as pune asa amestecul peste pulpe pentru ca adera mai bine la carne si nu iese pe afara, si cred ca e si mai gustos asa.

anuta 1

29.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat