Pui cu muguri de bambus si cus-cus

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Pui, 23 Feb 2013 | 4265 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

23.02.2013, 14:04

bun tare

AnyCostescu 1

23.02.2013, 14:57

bun bun

JamilaCuisine 1

23.02.2013, 15:45

Ai mare dreptate, couscous-ul adevarat este facut din gris de grau dur care se freaca cu apa pana se formeaza granule putin mai mari. In Africa de Nord se gateste la aburi, desupra oalei unde fierbe o supa de carne delicioasa aromata cu condimente si cu diferite legume. In Romnia se gaseste couscous din grau dur dar in varianta prefiarta si se pregateste usor punand o masura de apa fierbinte peste o masura de couscous. Felicitari pentru reteta. Arata delicios

MotanLaOale 1

23.02.2013, 16:07

Lau 1

23.02.2013, 17:18

Panacris 1

23.02.2013, 17:30

De probat! Am achizitionat si eu muguri de bambus

Bunica 1

23.02.2013, 18:55

Buni sunt muguri de bambus!

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:51

Pe placul meu!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:59

Waw!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:43

Multumesc Jamila. Traiasca couscous-ul veritabil

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:45

Succes panacris. Astept impresii

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:46

Adriana.... Ma bucur. E pup

diaconta 1

23.02.2013, 22:47

ce interesant

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 12:16

E si bun dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel