Pui chinezesc cu orez salbatic

de susu in Pui, 30 Ian 2010 | 14230 vizualizari

COMENTARII (6)

Brindusa 1

30.01.2010, 20:34

Incearca sa folosesti un alt ulei,de susan sau porumb, nu cel de masline la astfel de preparate. Nu este clar ce faci cu legumele dupa ce la calesti, le scoti sau le lasi in mancare? Daca le lasi in mancare , atunci dupa ce ai calit si broccoli morcovul si ardeiul nu prea mai sunt al dente.
In retetele chinezesti legumele se prajesc rapid, la foc mediu- mare, in uleiul incins foarte bine (de aia iti trebuie alt ulei, cu temperatura de ardere mare), dupa care se scot din ulei si urmeaza alta tura de legume. Sper ca nu te-a suparat comentariul meu

Sylvia 1

30.01.2010, 21:47

Imi place prezentarea !

susu 1

30.01.2010, 22:59

Nu m-a suparat si nu ar avea de ce sa ma supere comentariul tau Brandusa. Am folosit ulei de masline pentru ca din acela aveam cand am preparat reteta si referitor la legume nu le scot pe rand din tigaie ca sa se intrepatrunda aromele intre ele si mie imi raman al dente in acest mod de preparare. Depinde de cat timp le tii pe fiecare. Le pregatesc in wok la foc iute asa cum se pregatesc aceste tipuri de mancare dar tigaia se mai ridica de pe ochi pentru a "trage "legumele ca sa zic asa.

mihaelar63 1

31.01.2010, 00:01

Imi plac aceste sortimente de mancare ceea ce imi mai ramane e sa invat sa mananc cu betisoarele .
Am o intrebare voi chiar mancati si acasa cu betisoare ?

susu 1

31.01.2010, 17:02

Da. Chiar mi-am cumparat si mananc des dar nu tot timpul. Te inveti daca exersezi si iti dai seama pana la urma unde e smecheria, cum trebuie sa apuci.

elena1988 1

13.03.2011, 19:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de pui si ciuperci