Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 41980 vizualizari
alldaycooking 1
Bine de stiut!
Ina 1
da, ca si eu ma uitam la ele... Soacra-mea zicea ca nu-s icre, sunt mate, ca prea erau...verzi
Dar DA, icrele crude, pana sa le punem in saramura, au tenta verzuie
La Ancuta 1
RuxyRux 1
Arata extraordinar, eu nu pap dar te apreciez maxim!
Multumesc, Ruxy
iry-gabriela 1
interesant
Miha 1
Ahaaa...deci asa...
mamaieelena 1
mai dar,scuze de intrebare cat de mare a fost cega ?ca dupa cum se vede icre au fost foarte multe oricum multumesc pentru reteta
Ana_Maria269 1
super!!!
icrele alea sunt de la 2 pesti: unul de cca 2 kg, celalalt de vreo 3,5
Daca stia femeia aia ce vinde, nu vindea cu 12,5 lei / kg ...
lia maria 1
ce noroc pe tine Ina super faine si multe
Lia, spre necazul meu,n-au ramas prea multe, scurse Cea mai mare parte din ce-i acolo se arunca, bobite sunt putine
Panacris 1
Intradevar esti mare specialista in preparatele din peste
nuuu, nu-s deloc specialista ( gen ... Medi' sau mihaelar63 ) Atata timp cat la noi pestele este , uneori, la discretie,incerc doar sa nu ma fac de ras
Mitinita 1
voi ati dat peste vreo comoara in gradina ce bine arata cand sunt asa proaspete
mirela0911 1
silvi0ara 1
Bravo Ina.
danakarin 1
caviar!!!
Lau 1
interesat
jolygina 1
place
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
la 10:50
ieri la 09:14
de Catalina L 8
pe 12.05 la 20:55
6 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
laura_n
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!