Praz cu măsline

de portiadelumina in Mancaruri de post, 8 Oct 2014 | 6628 vizualizari

COMENTARII (65)

portiadelumina 1

08.10.2014, 16:53

Ina, apăi nu se vede că-s nebucătar nu vezi că n-am "ceaţă" din aia de fotoscape ca reţetele celebre? ))

portiadelumina 1

08.10.2014, 16:53

Cleme, să vedem, dar la cum arată frigiderul, mâine ai zice că-i zi de post negru. )))))

MotanLaOale 1

08.10.2014, 16:57

bun bun

kukibella 1

08.10.2014, 16:58

Constelatialeu 1

08.10.2014, 16:59

Padre,nu stiu de ce dar si al meu sufera de aceiasi boala....

Reteta-Video 1

08.10.2014, 16:59

Padre, cu ceata sau fara ceata, praz sa fie

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:01

Mulţumesc, Vladimr!

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:01

Mulţumesc Kuki!

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:02

Ina, gustul e minunat, şi ştiu ce spun, eu la poze stau mai rău, că nu le editez deloc, îmi plac naturale, că nu fac de vânzare nimic.

reisnaor_2006 1

08.10.2014, 17:03

Padre sa ai sanatate sa gatesti ca in farfurii ne punem noi

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:04

Roxana, aşa da. ))

Reteta-Video 1

08.10.2014, 17:08

Ca bine zice Roxana!

mihaelar63 1

08.10.2014, 17:10

Aoleu 10 fire ?Trebuie sa-mi pun la bataie toata rezerva de praz . Pe aici este delicatesa

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:16

Ina, la fel aş fi zis şi eu dacă eram pe pagina vreunui prieten care a gătit. )

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:17

Mihaela, de obicei fac dintr-un snop de praz, aşa că)

Reteta-Video 1

08.10.2014, 17:17

Miha 1

08.10.2014, 17:51

No, chiar ai facut mancare? Ai invatat si asta?

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:55

Miha, după dulcele de ieri am zis să fac şi ceva de post, să nu mă banaţi pentru inactivitate gastronomică. )) De gătit zic, că de vorbit vorbesc destul

Irina 1

08.10.2014, 18:38

cu ceata, fara ceata, buna-i mancarea!

portiadelumina 1

08.10.2014, 18:41

Irina, merge şi de dietă, nu?

deyutzky 1

08.10.2014, 19:42

imi place!

portiadelumina 1

08.10.2014, 19:43

Mulţumesc frumos, Andreea!

diaconta 1

08.10.2014, 19:56

No,ce-mi trebuie mie sa scriu retete lungi,complexe ca nici nu le mai citeste lumea,
Nu mai bine scriu de-astea scurte ca tine ca uite ce de elogii si comentarii ))
Unde mai pui ca nu-i nici scumpa

portiadelumina 1

08.10.2014, 19:59

Die, apăi la mine lumea pentru râs la tine pentru reţetă. Crezi că face cineva din reţetele mele? Apăi să vezi ( de fapt nu cred c-o să vezi, că n-o să se întâmple) dacă mă apuc de ceva elaborat, nu mai vine nimeni la comentat. )))

MOKUSKA 1

08.10.2014, 20:34

ce bunatate de mancarica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu bucatele de soia