Pranzul "burlacului"

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 6220 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

23.09.2010, 10:11

Ce tare-i denumirea!

vero_closca 1

23.09.2010, 10:27

asa am zis si eu cand am vazut reteta intr-o revista mai veche!

lia maria 1

23.09.2010, 10:34

ce fainsi ce bun e pranzul asta

La Ancuta 1

23.09.2010, 10:58

Foarte bun

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 10:59

ce culori frumoase......si ce mult imi plac ardeii..............trebuie sa fie tare iuti,nu?..............

vero_closca 1

23.09.2010, 11:01

va multumesc,fetelor!

vero_closca 1

23.09.2010, 11:02

medi,intr-adevar sunt iuti foc...dar imi plac la nebunie.am pus 3 siraguri la uscat pt iarna!

Rocsi 1

23.09.2010, 11:18

ce colorata e

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:42

cred ca e foarte gustos

nadina73 1

24.09.2010, 00:38

vero si care burlac apapat-o?

Gouda 1

24.09.2010, 13:03

gustos

vero_closca 1

24.09.2010, 13:28

nadina,e tare buna si pt "neburlaci"! te pup esti o scumpa!

Corinuta 1

25.09.2010, 23:29

La noi e mic dejun duminical

elena1988 1

08.02.2011, 13:17

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu surprize