Prajitura "desteapta" cu ciocolata

de Xandrinne in Prajituri, 20 Oct 2015 | 9080 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:34

Bună

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:58

dantes 1

21.10.2015, 10:01

delicioasa!

MotanLaOale 1

21.10.2015, 10:02

reisnaor_2006 1

21.10.2015, 10:25

ce buna este

ianculubita 1

21.10.2015, 10:52

Super buna!

Gicuta 1

21.10.2015, 11:27

Super!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:38

miki_a 1

21.10.2015, 11:48

Arata divin!!!!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:06

Delicioasă!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:50

Merisor 1

21.10.2015, 13:09

Cat de bine arata!

Criss 1

21.10.2015, 17:08

Minunat arata! Ce dimensiuni are tava?

Rocsi 1

21.10.2015, 19:26

Faina!

T I M E A 1

21.10.2015, 19:31

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:00

Va multumesc tuturor!

Cris, 20x28 are tava, dar nu a iesit foarte inalta prajitura; cand o sa repet operatiunea voi folosi o tava mai mica sau dublez ingredientele... Vad eu

RuxyRux 1

21.10.2015, 23:21

Arata wow!

Criss 1

22.10.2015, 07:41

Multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare ca e suficient de inalta. Azi vreau sa fac si eu.

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:28

Criss, cineva a scris pe site-ul Laurei ca tot asa, nu i-a iesit foarte inalta prajitura; sa-mi spui cum ti-a iesit. Problema este ca e atat de buna, ca ar merita facuta cu ingrediente la dublu
In week-end o s-o fac iar.

Rux, multumesc!

Catalina L 1

22.10.2015, 20:47

foarte reusita

Valclaudia 1

22.11.2015, 12:31

excelenta prajitura!

Xandrinne 1

12.12.2015, 19:26

aia 1

17.07.2016, 23:14

e foarte buna. Eu am pus numai jumatate din lape ca mi sa parut cam mult 600ml. Pentru cui nu i-a crescut frumos: secretul e la albuse. Trebuie batute foarte foarte bine si apoi crema de oua amestecata usurel: se toarna galbenusele peste albuse, niciodata invers iar lingura se misca numai de jos in sus cind amestecati, nu lateral si nu frecat. Nu e nevoie sa se amestece perfect, e suficient daca nu sint bucati mari de albus ramas neamestecat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale, portocale si gem