Prajitura "desteapta" cu ciocolata

de Xandrinne in Prajituri, 20 Oct 2015 | 8603 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:34

Bună

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:58

dantes 1

21.10.2015, 10:01

delicioasa!

MotanLaOale 1

21.10.2015, 10:02

reisnaor_2006 1

21.10.2015, 10:25

ce buna este

ianculubita 1

21.10.2015, 10:52

Super buna!

Gicuta 1

21.10.2015, 11:27

Super!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:38

miki_a 1

21.10.2015, 11:48

Arata divin!!!!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:06

Delicioasă!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:50

Merisor 1

21.10.2015, 13:09

Cat de bine arata!

Criss 1

21.10.2015, 17:08

Minunat arata! Ce dimensiuni are tava?

Rocsi 1

21.10.2015, 19:26

Faina!

T I M E A 1

21.10.2015, 19:31

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:00

Va multumesc tuturor!

Cris, 20x28 are tava, dar nu a iesit foarte inalta prajitura; cand o sa repet operatiunea voi folosi o tava mai mica sau dublez ingredientele... Vad eu

RuxyRux 1

21.10.2015, 23:21

Arata wow!

Criss 1

22.10.2015, 07:41

Multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare ca e suficient de inalta. Azi vreau sa fac si eu.

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:28

Criss, cineva a scris pe site-ul Laurei ca tot asa, nu i-a iesit foarte inalta prajitura; sa-mi spui cum ti-a iesit. Problema este ca e atat de buna, ca ar merita facuta cu ingrediente la dublu
In week-end o s-o fac iar.

Rux, multumesc!

Catalina L 1

22.10.2015, 20:47

foarte reusita

Valclaudia 1

22.11.2015, 12:31

excelenta prajitura!

Xandrinne 1

12.12.2015, 19:26

aia 1

17.07.2016, 23:14

e foarte buna. Eu am pus numai jumatate din lape ca mi sa parut cam mult 600ml. Pentru cui nu i-a crescut frumos: secretul e la albuse. Trebuie batute foarte foarte bine si apoi crema de oua amestecata usurel: se toarna galbenusele peste albuse, niciodata invers iar lingura se misca numai de jos in sus cind amestecati, nu lateral si nu frecat. Nu e nevoie sa se amestece perfect, e suficient daca nu sint bucati mari de albus ramas neamestecat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale