Prajitura cu portocale - 200

de MotanLaOale in Prajituri, 29 Mar 2012 | 6587 vizualizari

COMENTARII (44)

diaconta 1

29.03.2012, 22:50

cum zice Claudia,da' cu hlizitul mai mult eu,ca vad ca acusica ma intreci la retete
faina prajitura

diaconta 1

29.03.2012, 22:50

sa ne mai bucataresti si de-acu inainte

MotanLaOale 1

29.03.2012, 23:06

Multumesc Dia
Fara hlizeala nu ar avea nici un farmec.

mena29 1

29.03.2012, 23:10

Felicitari Vladimir,la cat mai multe retete! Esti un motan foarte harnic

MotanLaOale 1

29.03.2012, 23:33

Multumesc Mena

Zamfira 1

30.03.2012, 08:10

Super!!!

MotanLaOale 1

30.03.2012, 08:40

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:20

interesant

MotanLaOale 1

30.03.2012, 21:42

Bya Ralu 1

06.04.2012, 23:45

pare foarte delicioasa

MotanLaOale 1

07.04.2012, 10:03

este

gaby_duceag 1

07.04.2012, 10:06

bravo Motanel
eu abia acum am vazut
tot respectul meu

MotanLaOale 1

07.04.2012, 10:44

Multumesc

BuburuzaBubu 1

07.04.2012, 10:55

yaaaaamy

MotanLaOale 1

07.04.2012, 11:34

RuxyRux 1

07.04.2012, 11:39

Oooo Motanel ce culoare solara...sa vina vara !!!! Splendid...felicitari si la cat mai multe retete deosebite!

MotanLaOale 1

07.04.2012, 15:26

Multumesc

camelia75 1

21.05.2013, 11:25

MotanLaOale 1

21.05.2013, 12:26

Nu postez decat aici, intodeauna! Asa ca este furaciune. O sa ma uit acasa ca aici nu ma lasa servarul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata de iaurt