Prajitura cu mousse de prune,branza de vaci si frisca

de Lavinia in Prajituri, 17 Noi 2012 | 20042 vizualizari

COMENTARII (24)

- Andreea - 1

17.11.2012, 23:11

vad ca numai in bunatati ne tii...

Lavinia 1

17.11.2012, 23:18

Da! Imi place mult ceea ce fac!

diaconta 1

17.11.2012, 23:19

delicioasa
si ce inalta e

Merisor 1

17.11.2012, 23:20

Ce bune si aspectoase!

Lavinia 1

17.11.2012, 23:23

Da chiar este inalta! Eu mancam intai partea cu branzica si apoi partea cu pruna!
Multumesc de aprecieri!

RuxyRux 1

18.11.2012, 00:02

Arata delicios!

MonaMimi 1

18.11.2012, 09:16

Lavinia 1

18.11.2012, 09:30

Multumesc!

Ubulika 1

18.11.2012, 11:04

wowwww..delicios!

Rocsi 1

18.11.2012, 11:24

Ce deserturi bune ne aduci mereu

Lavinia 1

18.11.2012, 11:38

Multumesc mult!

Lau 1

18.11.2012, 16:31

am trecuto la favo

Lavinia 1

18.11.2012, 17:19

Multumesc!

MotanLaOale 1

18.11.2012, 17:49

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:20

fara cuvinte....

Lavinia 1

19.11.2012, 10:36

Multumesc frumos

annemarry 1

21.11.2012, 23:26

superr.arata tare bine

Lavinia 1

22.11.2012, 09:05

Multumesc

KATHERINE 1

04.12.2012, 12:44

HMMMM.......Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie senzatia ce ma incearca uitandu-ma la prajitura aceasta.....Las poetizarile deoparte si spun simplu:ARATA FABULOS...TENTANT,GRANDIOS,OPULENT,SUCULENT...Si as mai putea continua dar ma opresc,te felicit din toata inima!!!

Lavinia 1

05.12.2012, 00:20

Iti multumesc din suflet

Bya Ralu 1

20.12.2012, 23:37

faina praji

Lavinia 1

21.12.2012, 08:32

mersi

Theodora1 1

15.05.2013, 11:22

Arată foarte bine. Se poate pune dulceata de prune( ca pt gomboti) sau trebuie gem care are o consistenta mai fina? Multumesc

Lavinia 1

15.05.2013, 16:19

Multumesc.Da se poate(il incalzesti inainte ca sa se inmoaie putin apoi il strecori)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana modificata