Prajitura cu mousse de nuca si caramel

de Miha in Prajituri, 25 Feb 2012 | 9220 vizualizari

COMENTARII (58)

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:37

ce mult imi place nuca,dar mai mult imi place carmelul care curge pe bucata de prajiturica

Miha 1

12.03.2012, 21:08

Raluca57 1

14.05.2012, 16:00

am gelatina pulbere, nu foi si vreau sa o fac chiar acum, cat ar trebui sa pun? multumesc, Raluca

diaconta 1

14.05.2012, 16:04

Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
sigur vei avea nevoie de ajutoare la mancat

diaconta 1

14.05.2012, 16:06

3 foi de gelatina sunt echivalentul a 5 gr gelatina praf

Miha 1

14.05.2012, 19:58

multumesc Dia

gaby_duceag 1

14.05.2012, 20:00

diaconta
14.05.2012, 16:04

Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
)))))))))))))))))))

jolygina 1

14.05.2012, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Somloi