Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristina1985 in Prajituri, 20 Feb 2016 | 3712 vizualizari
MotanLaOale 1
Rahela Velicu 1
foarte buna!
cristina1985 1
Am facut aceasta reteta de mai multe ori si am observat ca, daca pun mai putina faina (si anume 500-550 g ), aluatul este mai pufos, mai moale si se intinde mai bine. Deci, puneti faina treptat .
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:59
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
ieri la 08:30
pe 05.02 la 12:49
8 comentarii
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
Gherca Daniela
MotanLaOale
Bucataras
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!