Prajitura cu fulgi din cereale

de Lia_ in Prajituri, 8 Feb 2014 | 9904 vizualizari

COMENTARII (27)

diaconta 1

08.02.2014, 20:58

sigur e foarte buna

Florentina_Cristina 1

08.02.2014, 20:58

o prajitura buna

portiadelumina 1

08.02.2014, 21:00

Cu cereale, da, dar şi cu energie, asta aşa, după modul în care eu percep ingredientele. Prezentarea e minunată.

Cris2711 1

08.02.2014, 21:03

ce faine si bune

T I M E A 1

08.02.2014, 21:07

imi place

Bunica 1

08.02.2014, 21:09

E bine de stiut se mai intampla,rae,sa nu poti folosi cuptorul.

Valclaudia 1

08.02.2014, 21:13

o voi incerca si eu, tare bine arata!

MotanLaOale 1

08.02.2014, 21:17

RuxyRux 1

08.02.2014, 21:30

Arata incredibil de bine prajitura ta draga mea Lia! Imi si imaginez ce gust minunat are! Prezentarea e chiar deosebita!

Bucataras Medi 1

08.02.2014, 21:34

buna!

deyutzky 1

08.02.2014, 21:38

Superba prezentare !!!!

Ela68 1

08.02.2014, 21:39

eu am facut-o si e foarte buna

Rocsi 1

08.02.2014, 22:08

Imi place ce ti-a iesit

Micutza Luana 1

08.02.2014, 22:16

Xandrinne 1

09.02.2014, 07:18

Tare buna!

simona72 1

09.02.2014, 07:48

Ce bunatate ne-ai adus!!

madi_marin 1

09.02.2014, 09:19

wow! suuuper!

Lavinia 1

09.02.2014, 09:58

foarte bine arata

Lia_ 1

09.02.2014, 10:40

ma bucur pentru aprecieri
multumesc tuturor!

Ela, am retinut ca o aveai si tu in caiet ... stiu ca facusei pauza de la dulciuri. eu astept sa treaca iarna cand am instinctul sa acumulez calorii ca sa nu-mi fie frig chipurile

Corinuta 1

09.02.2014, 13:40

Arata super si cred ca e tare buna, dar daca s-ar putea inlocui mierea cu altceva...

Lia_ 1

09.02.2014, 16:42

Corina, cred ca se poate inlocui cu sirop de zahar adus la consistenta mierii daca sunteti alegici la asa ceva.

Si sa stii ca reteta originala a fost tradusa de catre bunica unui prieten dintr-o revista germana ... dar in urma cu multi ani

Corinuta 1

09.02.2014, 20:16

Lia scumpa, incerc sa evit incalzirea mierii, am citit ca la peste 40 de grade devine toxica. Pup

Lia_ 1

10.02.2014, 10:24

Aaaa ... controversa aceea ...
eu inca nu sunt lamurita

ce bine ca mi-ai adus aminte! o sa-l intreb pe Radu Popovici pt ca este chimist si am incredere in parerea lui

Lia_ 1

11.02.2014, 15:24

Corinuta, l-am intrebat pe Radu Popovici care este chimist si mi-a confirmat ceea ce credeam, cum ca mierea prelucrata termic peste 40 grd isi pierde o mica parte din nutrienti sau puterea de conservare dar in nici un caz nu devine toxica

Corinuta 1

11.02.2014, 15:36

Asa o fi Lia, cine mai stie, ca zilele astea intalnesti tot felul de pareri despre una despre alta, unii zic de bine, altii de rau, de se zapaceste lumea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni