Prajitura cu foi cu miere si crema de gris

de pisicutzaa in Prajituri, 10 Feb 2010 | 44148 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.02.2010, 21:55

ionix 1

10.02.2010, 22:12

si eu o fac pe asta dar cu alta umplutura.. foile sunt de exceptie... n-am mancat pana acum crema de gris... o pun la favorite si-o sa-ncerc

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:26

Este o prajitura extraordinara, am incercat-o si eu, doar ca eu nu am pus gris la crema si in general pun 2 straturi de gem. trebuie sa vad cum este si cu gris

rivka 1

10.02.2010, 23:13

ce bine arata! o pun si eu la favo , m-ai facut curioasa.Se executa pisicuto .

madi_marin 1

11.02.2010, 08:51

nici eu nu ma mancat cu crema de gris, ci doar praji facuta de Liana cu gem...dar am sa incerc si asa...

pisicutzaa 1

11.02.2010, 09:32

Ma bucur ca va place cum arata, sper ca si la gust (cele care incearca reteta )

ionela2682 1

11.02.2010, 10:11

ce este cu miere place la mine mult!

Michelle 1

11.02.2010, 16:44

Teo 1

11.02.2010, 22:41

astazi am facut si eu;am folosit 2 straturi de gem diferit :un gem de gutui (rosu-galbui) si altul de prune (inchis )si crema fara gris ,pt. ca vreau sa reziste mai mult timp; alta data am facut si cu gris ,e f. buna;

Bunica 1

12.02.2010, 15:40

Vin si eu Teoooooo! Este o prajitura deosebita, care-mi place fosrte mult, dar intercalata crema cu gem.

Oana 1

10.03.2010, 13:53

Arata suuper!

Lau 1

24.05.2012, 09:02

la multi ani

iry-gabriela 1

03.04.2015, 14:03

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor