Prajitura cu blat de nuca si crema de vanilie

de Sim0na in Prajituri, 4 Apr 2015 | 25292 vizualizari

COMENTARII (25)

deyutzky 1

04.04.2015, 19:04

wwowww ce bine arata!!!

Geanina87 1

04.04.2015, 19:05

delicioasa

Adele 1

04.04.2015, 19:05

Ce harnicuta esti

Merisor 1

04.04.2015, 19:11

Ce minunatie de prajitura!

Sim0na 1

04.04.2015, 19:13

A lui Miha arata mult mai bine.. dar, ptr prima data, merge si la mine. Oricum gustul este divin! Cel putin ptr cei carora le place combinatia de nuca-vanilie-ciocolata!

Sim0na 1

04.04.2015, 19:14

Adele, nu-s harnica.. ca-s "expirate".. doar ca n-am avut timp sa postez

Constelatialeu 1

04.04.2015, 19:14

Suna periculos de buna.....

Cris2711 1

04.04.2015, 19:15

cea mai buna combi-ever am zis

Gherca Daniela 1

04.04.2015, 19:38

delicioasa!

Rocsi 1

04.04.2015, 20:36

Grozava cu siguranta!

mena29 1

04.04.2015, 21:53

Cremele astea sunt printre preferatele mele!

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:35

Delicioasa!

iry-gabriela 1

04.04.2015, 22:52

reisnaor_2006 1

04.04.2015, 23:20

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:01

miki_a 1

05.04.2015, 00:29

Bya Ralu 1

05.04.2015, 06:45

Valclaudia 1

05.04.2015, 07:18

adry88 1

05.04.2015, 08:58

mirela0911 1

05.04.2015, 18:21

E delicioasa!

geoline 1

05.04.2015, 23:23

jolygina 1

06.04.2015, 01:08

loretta2 1

08.04.2015, 23:20

e bun, dar blatu ii prea subtire. trebuie asa sau trebuia mai gros?

Sim0na 1

09.04.2015, 07:23

Loretta, blatul este suficient de inalt. Poate nu-i relevant din pozele postate, in ultima poza se vede mai bine. Nu stiu cat de gros "trebuia", prajitura a fost foarte echilibrata cu blatul asta.

AndreiaMiron 1

07.02.2019, 13:43

Cam subtire mia iesit si mie blatul, clar nu a crescut sufficient, cauza o fi faina sau praful de copt?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krantz