Plastilină de ciocolată

de anomisana in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 8455 vizualizari

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

14.05.2012, 07:55

Chiar ca e o solutie rapid si usor de lucrat

Lau 1

14.05.2012, 08:24

interesant

MotanLaOale 1

14.05.2012, 08:39

Rocsi 1

14.05.2012, 10:57

super

diaconta 1

14.05.2012, 11:10

interesant

cocolina 1

14.05.2012, 11:52

mirela0911 1

14.05.2012, 13:48

Interesant!

jolygina 1

14.05.2012, 14:44

imi place

La Ancuta 1

14.05.2012, 14:59

am retinut ideea pentru urmatorul tort

MIUTA 1

14.05.2012, 16:59

Super idee imi place

aziz 1

14.05.2012, 19:36

mamaieelena 1

14.05.2012, 20:35

bun,bun

Sim0na 1

15.05.2012, 08:08

Direct la favorite!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:13

interesanta si direct la favorite

silvi0ara 1

15.05.2012, 10:20

Interesant si de retinut.

mena29 1

15.05.2012, 11:09

Imi place mult ideea,trebuie probata. Felicitari!

gaby_duceag 1

15.05.2012, 11:12

WOW! Suna grozav! Se poate si cu ciocolata cu lapte sau neagra?

diaconta 1

15.05.2012, 11:33

mi-a ramas ideea de cand am vazut tortul asta: http://www.myfancycake.com/2012/01/tort-gateau-royal.html si musai sa-l faptuiesc intr-o zi

diaconta 1

15.05.2012, 11:34

nu prea stiu eu cum sa masor mierea,ma enerveaza cand mazgalesc peste tot cu ea

anomisana 1

15.05.2012, 11:35

Multumesc pentru aprecieri. Da, Gabi, se poate cu orice fel de ciocolata.

anomisana 1

15.05.2012, 11:37

Dia, eu am cantarit-o, dar cele 40 g cred ca au fost cam 2 linguri. Iar cu reteta de Gateau Royal, m-ai bagat in boala. Din pacate eu nu stiu sa modelez flori, dar poate voi reusi sa invat intr-o zi. Multumesc pentru acest link.

diaconta 1

15.05.2012, 11:43

Ei lasa ca ca si tu ai facut minunatii de ornamente.Nici eu nu ma prea pricep sa modelez.Acu am niste pasta de zahar si martipan si n-am nici prilejul nici inspiratia de a le folosi
si cu lingura daca pun mierea,daca are consistenta buna,se ia cam multa,tot la cantar voi ajunge

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:54

o idee numa buna pt torturi!

Geanina87 1

21.05.2012, 13:08

Foarte usor de preparat,o voi incerca cat de curand

Geanina87 1

23.05.2012, 19:18

E obligatoriu ca mierea sa fie de salcam??? sau poate fi orice fel de miere?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi