Placinta taraneasca cu conopida

de Teo in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2011 | 5824 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

09.10.2011, 14:26

buna

diaconta 1

09.10.2011, 14:27

ce reteta faina

MIUTA 1

09.10.2011, 14:32

Imi placeeee

mirela0911 1

09.10.2011, 15:00

cred ca e tare buna

Teo 1

09.10.2011, 18:36

Este un aperitiv gustos si foarte consistent++!

aziz 1

09.10.2011, 18:40

aha...

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:15

Este foarte potrivita pentru micul dejun sau pentru pachet la serviciu/scoala! Este gustoasa si consistenta! Cred ca ar merge foarte bine pusa intr-o tava de chec/cozonac.

kamy 1

09.10.2011, 23:14

buna

MotanLaOale 1

10.10.2011, 10:43

buna buna

adry88 1

10.10.2011, 12:33

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor