Pai este simplu! Aluatul este ca de paine! Intr-un castron mai maricel se pune faina cam jumatate de kg in mijlocul acesteia se face o gropita,in aceasta se toarna drojdia facuta putin mai devreme,adica pusa la inmuiat cu putina apa calduta si 2 linguri de zahar.Se adauga un praf de sare si se framanta,dupa ce ati terminat de framantat se incina si se pune un prosopel peste lasandu-se la dospit ceva timp(10-15 minute).Simplu!Eu mai adaug si putin chimen pentru savoare dar doar la pizza la paina nu prea merge sa pun chimen !
Monica, pentru mine e floare la ureche dar pt o pustoaica de 16 ani care vrea sa prepare pizza, TREBUIE scrisa reteta completa. Asta nu pentru ca o cer eu ci regulile site-ului
Ola la iar se lasa cu scantei Monica,fiecare avem chestii pe care le stim sau altele care nu ne ies,de aceea impartasim retetele.
De exemplu,oi fi avand eu ani mai multi,dar aluatul pentru pizza nu-mi iese niciodata cum as vrea,asa ca poate reteta ta ma inspira,daca scrii modul de preparare.
Cusiguranta Gaby,ma poate include in lista pustoaicelor trecute de 16 ani care nu stiu sa faca aluat de pizza
Dia, cred ca n-am pus niciodata reteta mea cu blat in care pun si malai , unt si ulei de masline.
E cel mai bestial blat; plus ca-l coc la 165 grade si-mi iese perfect!
o sa fac dupa Paste o pizza si pun reteta/.
eu n-am vazut scris niciodata de treaba asta si-n plus nu pot crede ca este ceva ce nu-ti iese tie ))
numa' mie po' sa nu-mi iese clatitele, tiramisu si salamul de biscuiti ")))
No lasa tu ca-ti scriu scrisoare cu tiramisu pot sa-ti explic,da' nici ala nu-mi iese cum as vrea ,cu salamu' de biscuiti a zis Cristi s-o intrebi pe Miha iar cu clatitele cam umbli cu minciunica am vazut io clatite facute de tine de ma scurgeam de pofta
Arata foarte bine pizza! Felicitari!
Gaby_d, abia astept sa vad blatul ala!!
Diaconta, nici mie nu-mi ies copii... oare ne-o place mai mult procesul tehnologic?!
Simonico, n-am uitat de zarzavatul verde la borcan, dar trebuie sa intreb soacra . nu stiu daca pune cantitati anume sau..simplu.."di tati")
las' c-o-ntreb