Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 19747 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

28.01.2010, 17:03

eu intodauna pun smantana in piure,nu imi place fara

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:20

da e preferatul meu cu smantana Cand doresc sa-i schimb gustul pun la fiert si 2-3 catei de usturoi iar la sfarsit patrunjel verde incorporat . Daca am musafiri si doresc sa fie extrem de pufos , la sfarsit cat inca este suficient de cald adaug un ou si amestec rapid .

Oana 1

28.01.2010, 17:33

Eu fac de obicei cu lapte si din in cand in cand cu smantana, bun

rivka 1

28.01.2010, 19:30

nu am mai mancat puree cu smantana, cred ca e foarte bun.nici nu mi-a trecut prin cap niciodata ca in loc de lapte se poate pune smantana, cred ca e si mai consistent asa...bun, voi face si eu asa.

Teo 1

28.01.2010, 22:21

Felicitari ,fetelor pt. variantele de preparare a piureului!

Oana 1

29.01.2010, 19:25

E foarte cremos, incercati!

paniko76 1

02.09.2013, 18:23

Bineinteles, nu scurgeti toata apa in care au fiert... (eu am lasat cam 2 linguri la cartof, dar desigur, fiecare dupa gust...) incercati!

Panacris 1

02.09.2013, 18:35

Foarte, foarte bun așa îl prepar și eu, dar scurg toată apa, Paniko76. Iar de ”bătut”, îl iau Zmeii la ”întrebări”, de îl pufoșesc foarte bine, !

babi5 1

02.09.2013, 20:11

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:56

bun nu am incercat cu smantana

Bon_Jovi 1

02.09.2013, 21:22

Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi