Pirjoale de Sarbatori

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 17537 vizualizari

COMENTARII (3)

Teo 1

27.12.2009, 22:02

interesante parjoale ,nu imi imaginez cum ramane foaia de napolitana lipita bine de carne ,dar trebuie incercata .

anisoara 1

28.12.2009, 00:49

"Se imparte carnea primita in gogosoase rotunde , se bate intre palme, se acopera cu doua napolitane, se stringe bine intre palme si se lasa pe un fund de lemn pe vre-o 10 minute ca sa se inmoaie putin napolitanele. Acesta este tot secretul . Dar in momentul cind sunt tavalite prin faina si prin ou, este imposibil, ca sa se dezlipeasca. Voi expune si alte recete cu napolitane usor si repede de preparat si vei intelege ,ca napolitana se inmoaie si se contopeste cu carnea tocata sau cu alta implutura.

mihaelar63 1

17.12.2014, 20:14

Buna idee !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu panite