Pilaf de orez cu supa de gaina

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19909 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

04.06.2010, 15:41

In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul

nadina73 1

04.06.2010, 16:01

ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu

Ina 1

04.06.2010, 16:05

la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....

Ina 1

04.06.2010, 16:06

Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....

Ina 1

04.06.2010, 16:07

asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:22

cica "ca la pomenile" )))arata bine!

Ina 1

04.06.2010, 16:28

pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:38

ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta

Ina 1

04.06.2010, 16:39

Ina 1

04.06.2010, 16:41

te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 16:42

Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .

Ina 1

04.06.2010, 16:45

Tavi

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 18:07

Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .

epurasha2bb 1

04.06.2010, 18:20

aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!

Ina 1

04.06.2010, 18:57

Tavi, da!!!

Ina 1

04.06.2010, 18:58

pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult

nadina73 1

04.06.2010, 23:38

ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient

Ina 1

05.06.2010, 07:41

mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez salbatic cu cascaval