Pilaf cu legume si carnati bio

de jolygina in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 4878 vizualizari

COMENTARII (13)

jolygina 1

05.10.2010, 01:58

yupi in sfarsit am reusit sa pun si eu poze fara sa ma enervez ca-s mari

kamy 1

05.10.2010, 09:44

bun pilaful dar cu carnati nu am mancat niciodata

La Ancuta 1

05.10.2010, 10:00

Laly 1

05.10.2010, 10:09

Am ajuns si eu la o portie

mihaelar63 1

05.10.2010, 10:09

multam de idee , rapid si bun

jolygina 1

05.10.2010, 15:39

cu placere mihaelar63 ma bucur foarte mult cand vad ca cineva face dupa reteta mea foarte mult

Bunica 1

05.10.2010, 20:16

indurare....... ......vreau si eu o lingura......sau cel putin o bucatica de carnat

jolygina 1

05.10.2010, 20:47

cu cea mai mare placere bunica ,din toata inima iti trimit o potrie

nadina73 1

07.10.2010, 01:58

imi place vreau si eu

jolygina 1

07.10.2010, 02:09

cum sa nu nadina

mamaica 1

11.10.2010, 21:16

ce inseamna carnati bio ,fara boia sau ,banuiesc ca si carnati care ii facem de craciun sunt bio

symo 1

22.03.2012, 20:32

arata bestial,felicitari!

jolygina 1

22.03.2012, 21:09

msk symo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb