Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 8288 vizualizari

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.06.2010, 00:27

mai daca asa o tine explodam ca nu mai putem manca atatamai poti da harnica ai mai fostharnica muresanca esti foc ,nu ai inca furcile dar revin

Ramonaky 1

27.06.2010, 00:42

mmmmm,carnita de la borcannumai ce am citit si mi-a venit apa in gura f bun pilaful5 furcu

Ramonaky 1

27.06.2010, 00:42

dar nu ai furculitele o sa revin sa le pun

madi_marin 1

27.06.2010, 08:34

carnea afumata la borcan e nebunie.... o singura data am mancat si am tinut minte.....

lia maria 1

27.06.2010, 09:41

ce bunatate pun furculitele

vero_closca 1

27.06.2010, 11:00

Ramonaky 1

27.06.2010, 11:13

gata,m-am intors cu furcile

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ardelenesti cu varza dulce