Piine la cuptor in oala de lut

de elemer in Piine, 20 Mar 2014 | 5923 vizualizari

COMENTARII (10)

Tabita _ 1

20.03.2014, 23:39

MotanLaOale 1

20.03.2014, 23:49

simonacallas 1

21.03.2014, 07:30

Foarte buna painea

Pushaa 1

21.03.2014, 11:08

imi place!

Rocsi 1

21.03.2014, 11:26

Ce gustoasa

deyutzky 1

21.03.2014, 12:06

foarte buna!

Alexandra Burz 1

21.03.2014, 12:59

laura_n 1

21.03.2014, 17:27

bun venit!

Panacris 1

22.03.2014, 14:06

Interesant! Eu știam că vasul de lut trebuie ținutîn apă rece cca. 20 de minute înainte de a pune la cuptor, și cuptorul să fie rece. Dar probabil că așa este la preparate din carne etc. nu și la pâine De probat! Bine ai venit!

elemer 1

22.03.2014, 21:46

Da ai dreptate dar am pus foi de varzá si atunci nu mai trebuie tinut in apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine de casă cu mirodenii