Piftie de curcan

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 4867 vizualizari

COMENTARII (16)

Ela68 1

08.01.2013, 18:58

cam tarzior pentru piftie....

portiadelumina 1

08.01.2013, 19:01

Eii, de unde să fie târziu, că abia e ora 19. Mie piftia îmi place şi vara, aşa că nu-i problemă

MotanLaOale 1

08.01.2013, 19:14

Bunica 1

08.01.2013, 19:25

E si foarte sanatoasa:carne fiarta cu ceva legume

Merisor 1

08.01.2013, 19:32

Super arata!

Lau 1

08.01.2013, 19:48

fain arata

diaconta 1

08.01.2013, 19:50

Oaaaaaaaaa ce frumoasa eeeeeeee atat de clara

Bya Ralu 1

08.01.2013, 19:58

bun

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:02

buna rau

adnia 1

08.01.2013, 20:46

bun, bun!

ANNA_46 1

08.01.2013, 20:47

Super arata

Rocsi 1

08.01.2013, 21:08

Ce mult imi place piftia de curcan..Este atat de buna

Angelina_Elena 1

08.01.2013, 21:54

adasev12 1

08.01.2013, 21:56

eu totusi nu inteleg de ce este nevoie de gelatina...niciodata nu am pus si s-a inchegat piftia perfect...

Teo 1

08.01.2013, 22:28

Ai dreptate , piftia de curcan e mai gustoasa!

Ela68 1

09.01.2013, 08:30

@adasev, cu gelatina mi se pare ca e mai "tzapana". Intr-adevar, uneori nu e nevoie de gelatina, dar mi se pare ca nu de fiecare data zeama se incheaga atat de tare, de aceea folosesc EU gelatina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu hrean