Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

de RuxyRux in Pui, 19 Feb 2011 | 11162 vizualizari

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

19.02.2011, 19:54

Dragele mele minunate

LUK 1

19.02.2011, 23:06

pfii bine arata..am crezut cae la cuptor..

RuxyRux 1

19.02.2011, 23:14

Luk...

cismaru_nicoleta 1

19.02.2011, 23:59

Super frumosss...rumen...immm...ma si gandesc ce gust are pielea cu lamaie si rozmarin

Ligia Bxl 1

20.02.2011, 00:02

mai ruxy ma omori cu zile cu asa ceva

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Nico...nu are piele e carne macra

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Mena Cris...am si familia la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Sufletista mersiiii
Taniuta...multumeeesc

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Nu Nu Ligiuta...cum asa?

aziz 1

20.02.2011, 07:39

o da deja stiu despre ce vb

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:33

Atunci e bine Aziz

DIANA B 1

20.02.2011, 09:21

La cum arataaaa

kamy 1

20.02.2011, 16:30

bu na ta te

mirela0911 1

20.02.2011, 21:52

ce de minunatii ai pregatit

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Onesta scumpo

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Kamy hay la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:55

Mirela esti o draguta

MIUTA 1

21.02.2011, 15:22

Vai ce bine arata imi place tare mult.Esti o adevarata gospodina Ruxy

csillag1993 1

21.02.2011, 16:45

Ce bine arata:|...

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

Miuta multumesc esti o scumpica

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

csillag1993 multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tikka Masala