Piept de pui in doua marinade

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 5386 vizualizari

COMENTARII (45)

Corinuta 1

28.04.2011, 13:21

io nu vreau pastrama de la frigider, io vreau d-asta! ok?

Corinuta 1

28.04.2011, 13:45

din partea mea..poate sa fie si murdar ) )sau..o intindem pe sarma cu carlige ))

Corinuta 1

28.04.2011, 13:45

Dia, fii cuminte, ala de pui nu la care te gandesti tu )

Dana Cristea - pusikmea 1

28.04.2011, 13:46

mmmm, ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

28.04.2011, 13:47

foarte buna

Corinuta 1

28.04.2011, 13:47

Punem carnitza noastra vorba lui epu' )

numa' Brandusa mai gateste o mancare in 3 zile

sa ma culeaga si pe mine cineva de sub masaaaaaaa!

aziz 1

28.04.2011, 13:49

Miha 1

28.04.2011, 14:05

Si de ce ma rog sa te injur?

Mitinita 1

28.04.2011, 14:06

si pe mine n-ai putut sa ma pomenesti nu puteai sa pui si tu o notita sa zici ca asta nu-i fix pix la care ma astept eu super reteta,eu cred ca as uita de el dupa 2 ore

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:08

Am zis sa nu ma iei de par nu sa nu ma injuri) de ce te-a dus gandu' la injurat?)
ma refeream doar ca am comentat vizavi de titlul retetei , insa si tu ai preluat-o asa ca nu aveai de ce insa..m-am gandit tarziu

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:17

miti sau, puteam scrie c-o putem face si cu scortisoara, daca dorim ))))

mihaelaM 1

28.04.2011, 14:32

cu prosop curat,murdar ,intins pe sarma nu-i problema important e ca arata bine

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:36

Corinuta 1

28.04.2011, 14:49

kamy 1

28.04.2011, 16:41

e zic numa ca-i buuuna nu stiu de ce radeti ca nu am citit...n-am timp

gaby_duceag 1

28.04.2011, 17:14


buna e, nimic de comentat

RuxyRux 1

28.04.2011, 18:12

Chiar savuroasa imaginea...si scriptul LOLOLOLOL....esti super tare Gabytza

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:15

mie imi place ca la portii scrie 0 ))))))

diaconta 1

28.04.2011, 18:51

Io's cuminte,nu stiu de ce ma certi
da' am o curiozitate,daca-i piept de ce vrei tu neaparat sa-l faci....sul??

diaconta 1

28.04.2011, 18:53

adica "O" portii pentru pofticiosi nici nu mai indrazneste nimeni sa-ti ceara....cine sa vrea piept intins pe franghie la uscat

diaconta 1

28.04.2011, 18:55

Corino,chiar nu stiu ce isi inchipuie lumea,ca io's asa fata cuminte si cu comentarii pertinente

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:56

da' am o curiozitate,daca-i piept de ce vrei tu neaparat sa-l faci....sul??
ca sa arate a ..rulada..a salam)))

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:59

"adica "O" portii pentru pofticiosi nici nu mai indrazneste nimeni sa-ti ceara....cine sa vrea piept intins pe franghie la uscat"

Rocsi 1

28.04.2011, 19:03

bai ce aluzii pe aici dar arata bine sulul

diaconta 1

28.04.2011, 19:10

mai bine-l lasai asa,sa nu se produca confuzii uite Rocsi zice ca arata bine...sulu"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in bacon