Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor

de Rocsi in Pui, 23 Aug 2012 | 5821 vizualizari

COMENTARII (42)

Merisor 1

23.08.2012, 21:27

Rocsi papam?

Rocsi 1

23.08.2012, 21:27

Normal Meri, trebuie sa ne alimentam putin

Zamfira 1

23.08.2012, 21:28

foarte bun!

Rocsi 1

23.08.2012, 21:32

Multumesc Zamfira!

Valclaudia 1

23.08.2012, 21:35

Aurelia 07_07 1

23.08.2012, 21:47

Pofta buna harnicuto

mamaieelena 1

23.08.2012, 21:55

bun,bun

RuxyRux 1

23.08.2012, 22:00

Ce frumos ai prezentat reteta!

Rocsi 1

23.08.2012, 22:03

Claudia

Rocsi 1

23.08.2012, 22:03

Multumec si te poftesc la masa Ica!

Rocsi 1

23.08.2012, 22:03

Mamaie

Rocsi 1

23.08.2012, 22:04

Ruxy nu e prea frumoasa prezentarea, dar am momente cand nu am deloc inspiratie la poze recunosc!

laura_n 1

23.08.2012, 22:06

prezentare???? cine se mai gandeste la asta, eu vreau sa devorez tot

Rocsi 1

23.08.2012, 22:08

Conteaza si prezentarea Laura

Bya Ralu 1

23.08.2012, 22:09

laura e foarte mancacioasa)
e ok rocsi prezentarea!

Lau 1

23.08.2012, 22:10

gustos

lilik 1

23.08.2012, 22:13

harnicutzo

- Andreea - 1

23.08.2012, 22:21

mai e si ptr mine o portie?ador pieptul de pui

Rocsi 1

23.08.2012, 22:21

Bianca

Rocsi 1

23.08.2012, 22:22

Lau!

Rocsi 1

23.08.2012, 22:22

Multumesc Lilik!

Rocsi 1

23.08.2012, 22:22

Este si pentru tine Caroline

- Andreea - 1

23.08.2012, 22:40

pupici rocsi...

Rocsi 1

23.08.2012, 23:11

Caroline

MotanLaOale 1

23.08.2012, 23:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]