Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 9171 vizualizari

COMENTARII (11)

diaconta 1

06.11.2011, 15:59

e bun dar parca as prefera s-o usuc in cuptor

LUK 1

06.11.2011, 17:16

si soacra mea usuca painea in cuptor apoi face pesmetul..e o idee buna de a nu arunca paine care e mai uscat nefiind consumata la timp

Rocsi 1

06.11.2011, 17:20

am mai auzit de metoda asta

MIUTA 1

06.11.2011, 17:47

Cris2711 1

06.11.2011, 19:34

alinutzika 1

06.11.2011, 22:12

va multumesc!

Lau 1

06.11.2011, 22:55

bun

MotanLaOale 1

07.11.2011, 09:06

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]