Peltea de struguri

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 14 Noi 2016 | 6440 vizualizari

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

14.11.2016, 23:42

Am si eu un borcanel facut de mama...

Bya Ralu 1

15.11.2016, 00:22

Ksenya 1

15.11.2016, 08:38

MotanLaOale 1

15.11.2016, 08:59

Rahela Velicu 1

15.11.2016, 10:23

CameliaR 1

15.11.2016, 10:48

Merisor 1

15.11.2016, 15:25

Interesanta! N-am facut peltea decat de gutui.

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 19:12

Este foarte buna, Merisor!

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 19:13

Mulțumesc tuturor!

Rocsi 1

15.11.2016, 20:50

Nu am mancat niciodata, dar imi place culoarea ce o are!

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 21:24

E foarte buna, Rocsi! Cred ca ar fi foarte buna la torturi

simona72 1

16.11.2016, 11:47

Frumoasa culoarea! Sunt curioasa de gust, dar sigur e foarte bun!

Ancutsa 1

17.11.2016, 18:15

Super! Eu, strugurii ramasi, i-am facut must.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici rosii