PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA

de Roda in Pastrav, 3 Iul 2009 | 6277 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

04.07.2009, 09:01

Ai incercat sa faci piureurile separat si sa le asezi:piscotul,sfecla ,cartoful? Pentru ornament . Oricum le-ai aranja cred ca sunt foarte gustoase.

Roda 1

04.07.2009, 13:06

Nu, Bunicuto, nu am incercat.Reteta am mostenit-o asa si cred ca sfecla de una singura nu ar avea savoarea ce o are in combinatie cu cartofi.Daca vei incerca separat, da-mi de stire.Oricum, budinca aceasta o servesc nu numai cu pastrav afumat, ci si cu somon, crap file si chiar si pe langa friptura.Weekend placut!Roda

pater 1

13.11.2013, 17:18

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

Panacris 1

23.04.2020, 18:20

Interesantă rețeta!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O.