Paste cu dovlecei si cartofi

de lilik in Paste, 17 Iun 2011 | 4517 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

17.06.2011, 16:15

bun bun

mirela0911 1

17.06.2011, 17:19

buna papica

kamy 1

17.06.2011, 17:22

eu la dovlecei mei din gradina nu am vazut niciodata asa flori mari si dovleceii sunt altfel in strainatate buna papica

kamy 1

17.06.2011, 17:24

u unde esti acuma draga mea?in zarnesti sau in italia?

lilik 1

17.06.2011, 17:37

Kamy scumpa mea nu stiu de ce apare si Zarnesti dar oricum eu sunt in Italia mai exact in Sicilia dar poti folosi orice tip de dovlecel,chiar si fara flori

lilik 1

17.06.2011, 17:38

Mirela,Vladimir

kamy 1

17.06.2011, 17:50

lilik....poti sa modifici daca vrei da totusi,de ce dovleceii mei nu au flori asa mari?

mihaelaM 1

17.06.2011, 17:57

RuxyRux 1

17.06.2011, 18:00

Preparatul delicios si fetita ta o scumpa

lilik 1

17.06.2011, 18:01

am modificat deja nu stiu ce sa zic poate influenteaza clima aici este mult mai cald

lilik 1

17.06.2011, 18:01

Mihaela

lilik 1

17.06.2011, 18:02

Ruxy draga mea draga

mena29 1

17.06.2011, 20:26

Lau 1

17.06.2011, 21:54

buterfly 1

17.06.2011, 22:04

deliciosss..i-am facut fetitei mele si a mancat pe nerasuflate.. ..o intrebare ..crezi ca se poate pastra la frigider pana maine..a mai ramas o portie..intreb pt ca de obicei stiu ca pastele nu se pastreaza pana a 2 zi..dar ma gandeam ca aceastea fiind cu legume...si nu cu sos se pot manca si a 2 zi..o seara buna..

lilik 1

17.06.2011, 22:26

Buterfly eu de obicei nu le tin,dar sunt bune si a doua zi....Le scoti si le pui intr-o tigaie,pe foc si le "salti" cateva minute,cat le vrei de calde...

lilik 1

17.06.2011, 22:26

Mena,Lau

gaby_duceag 1

18.06.2011, 07:24

Interesanta combinatie.
Da' ceva carnitza?

adry88 1

18.06.2011, 09:48

divainbucatarie 1

18.06.2011, 11:43

lilik 1

18.06.2011, 13:31

Gaby nu se poate mereu cu carnea-n gura

lilik 1

18.06.2011, 13:33

Eduard,Diva

LicutaMarin 1

18.06.2011, 18:05

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:30

buuun

ionela2682 1

20.06.2011, 21:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con Panna e Spinaci