Pasta si sos tahini

de Adinuta in Clasice, 30 Noi 2009 | 33991 vizualizari

COMENTARII (9)

Michelle 1

30.11.2009, 20:29

danygospodina 1

30.11.2009, 22:43

mersi pentru sfaturi, si eu faceam confuzia asta. Vad ca am avut aceleasi preocupari saptamana trecuta.

Adinuta 1

01.12.2009, 00:59

michelle, sper ca "" e de bine

Adinuta 1

01.12.2009, 01:00

dany, ma bucur ca nu sunt singura care le confunda ... dupa ce am postat reteta ma intrebam daca n-o sa ma trezesc cu reactii de genul "dar toata lumea stie ca tahini e pasta, iar sosul e cu plus de lamaie si etc" si sa realizez ca numai eu nu stiam

danygospodina 1

01.12.2009, 09:44

Adinuta, vezi ca apare "Moartea caprioarei" la Jurnalul National. Sper ca nu te-am confundat.

Adinuta 1

01.12.2009, 12:46

dani, daaaaaaaaa?! cand? cand? nu, nu m-ai confundat deloc trebuie sa ma milogesc de cineva sa imi ia! e poezia copilariei mele, bunicii sunt din satul lui Labis mersi ca mi-ai spus

cccris 1

09.02.2010, 22:34

Asta o sa o incerc. Suna bine de tot.

cccris 1

25.03.2010, 23:42

Pina la urma am cumparat tahini la borcan, dar acum o sa incerc cu usturoi. yummy.

elena1988 1

08.02.2011, 10:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne