Pasta de usturoi

de mamaieelena in Clasice, 26 Mai 2011 | 8450 vizualizari

COMENTARII (19)

jolygina 1

26.05.2011, 20:43

foarte interesant ,nu am facut cu cimbru dar sigur am sa incerc ador cimbrul

MIUTA 1

26.05.2011, 23:28

deyutzky 1

26.05.2011, 23:52

\

kamy 1

27.05.2011, 00:22

bun cu cimbru

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:40

multumesc gina

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:41

multumesc MIUTA

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:41

multumesc deyutzky

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:42

multumesc kamy

MotanLaOale 1

27.05.2011, 08:28

mamaieelena 1

27.05.2011, 09:36

Motane...

Lau 1

27.05.2011, 10:21

bun

adry88 1

27.05.2011, 11:26

foarte bun

Rocsi 1

27.05.2011, 11:39

gaby_gabytza 1

27.05.2011, 11:53

mihaelaM 1

27.05.2011, 12:48

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:18

LUK 1

27.05.2011, 22:31

Corinuta 1

28.05.2011, 18:21

ionela2682 1

29.05.2011, 16:55

Bun bun ..eu adauga putin otet ,asta am invatat de la un pescar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne