Pasca fara coca

de Brindusa in Prajituri, 6 Apr 2010 | 43764 vizualizari

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 19:33

ce-mi place, super, nota maxima

susu 1

06.04.2010, 19:40

Super arata, cred ca e delicioasa. Numai cu branzica e yammy

nadina73 1

06.04.2010, 21:14

e super buna ,dar stafidele unde sant?cred ca le-ai mancat nu le-ai pus

Teo 1

06.04.2010, 21:46

Brandusa, cat de darnica ai fost cu branzica! buna '' rau''!

Brindusa 1

06.04.2010, 22:13

ai dreptate nadina, am scris ca ar trebui puse si stafide dar mie nu-mi plac deloc, asa ca in asta n-am pus

Rocsi 1

07.04.2010, 11:28

multa branzica......

Oana 1

07.04.2010, 13:54

La anul fac si eu fara coca Arata asa de bine si imi place mult de tot branzica de vaci

gaby_duceag 1

07.04.2010, 14:12

si mie-mi place,ca doar branza e baza,nu?

madi_marin 1

07.04.2010, 14:46

...5 furculite de la mine si inca una cu care vin si eu sa gust putin.....

ionela2682 1

07.04.2010, 19:24

ce bine arata! delicioasa cred!

Brindusa 1

08.04.2010, 13:35

Ma bucur ca va place! O sa-i spun mamei ca i-ati apreciat pasca. Noua ne place mai mult asa, fara coca, chiar daca are cam multe oua.

Nutelistul 1

10.04.2010, 00:39

La 1 ou pui 2 Albusul de la doua, in acest fel nu mai conteaza ca are multe oua, doar Galbenusurile au Colesterol si grasimi, Albusurile nu, din alea poti manca cate vrei, de legat leaga si Albusurile compozitia, deci do ti data viitoare.
Deci ai pus 8 oua, pui albusul de la 16 si gata,
O intrebare, de ce puneti mereu Gris sau faina in branza ?! Ca la placinta cu branza se leaga f bine si fara Faina sau Gris, e destul de consistenta compozitia dupa ce se raceste.
Eu am facut asa ceva ieri din:
Branza de vaci degresata - 3000 g
ALbus ou 993 g (ajungeau si 500-600)
Zahar - 940 g (trebuia mai putin zahar, a iesit mai dulce un pic)
Asta a fost tot ! A iesit asa de buna, ca bunica a mancat pana s-a superumflat.
Nu am pus Smantana ca e grasa, nu am pus arome, nu am pus Gris sau Faina.

Brindusa 1

10.04.2010, 01:03

@Nutelistul: deci Ai grija de Bunica, k de la o Varsta daca se Superumfla e nasol.

ela 1

10.04.2010, 01:06

ela 1

10.04.2010, 01:08

vreau su eu,dar din asta facuta de tine

Brindusa 1

10.04.2010, 01:12

ela

ela 1

10.04.2010, 01:13

nu de alta,dar nu vreau sa ma superumflu ca bunica

Nutelistul 1

11.04.2010, 00:40

Nu vad ce e de luat la misto ? Care e treaba ? A mancat pana s-a umflat in stomac, ce e asa de nemaintalnit ?!
Chiar azi am fost la targul de produse traditionale ce a avut loc in curtea Muzeul de Istorie de la Universitate si am mancat pana m-am spart Carnati la gratar, branza, apoi foarte multe prajituri.
Iar faptul ca am inlocuit Galbenusurile cu Albusuri ce are ?! Ce de ras la asta ?
Tu zisesei "are cam multe oua dar..", ca si cum ar fi fost o problema, iar eu am spus ca se putea si doar cu Albusuri.

Brindusa 1

11.04.2010, 00:52

@nutelistul: iti multumesc pentru sfaturi, chiar daca unele sunt destul de neinteligibile :"La 1 ou pui 2 Albusul de la doua", "deci do ti data viitoare" . In final am inteles ce ai vrut sa zici. Poate pui si tu o reteta- doua, sa vedem si noi cu ochii nostri bunatatile facute de tine. Si ai grija, ca la targurile astea, produsele nu sunt chiar asa "traditionale" cum ar trebui sa fie.

Nutelistul 1

11.04.2010, 01:32

Tocmai azi am pus o reteta la categoria Dulciuri-Prajituri, cum sunt nou pe aici, nu stiu cum dai de ea si pe unde apare dupa ce eu am scris-o la "Pagina Mea", la retete.

Cu oualele am dorit sa spun ca in loc de un ou intreg, se pun doua Albusuri deci Albusurile de la doua oua ca sa echivaleze cumva cu un ou intreg ca gramaj.

Pasca aia e super, insa eu ma tem de Smantana aia , chiar as fi tentat sa incerc reteta asta, evident ca ai pus Smantana ca sa fie mai cremoasa Pasca, sa nu fie dura, tot de aia ai pus si branza de vaci grasa si nu degresata.
Dar sa stii ca o sa inchid ochii odata...si am sao fac exact asa, doar ca nici eu nu pun Stafide ca nu ma omor dupa ele, pun doar Albusuri fara Galbenusuri, iar...in loc de zahar am sa pun Steviozida, indulcitor natural spre deosebire de Aspartam si altele care-s chimice si cancerigene.
Steviozida e declarata naturala si fara nici un fel de risc, nu are calorii, nu ingrasa, insa sa vad.

elena1988 1

15.02.2011, 19:06

bucatarimcudiana 1

14.04.2012, 15:42

super buna, am trecut la fav

susu 1

29.03.2013, 13:02

Am facut vreo doua feluri de pasca iar anul acesta voi incerca reteta ta, pasca fara aluat e minunata, mananci la branza pana nu mai poti

Panacris 1

01.04.2013, 11:54

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 12:58

Super, o sa o incerc cu siguranta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rolls Cinnabon