Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 11616 vizualizari

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:07

ce frumos ti-a crescut

rivka 1

14.04.2010, 15:24

da ce buna eeeeeeeeeeeeee!

nadina73 1

14.04.2010, 15:28

foarte buna cu siguranta dar ce e kwarkul rivka de unde il iei?super nota 10 de la mine

rivka 1

14.04.2010, 15:40

draga tu pui branza de vaci io nu gasesc numa kwark aici care e tot o branza de vaci dar macinata mai fin asa, nu asa grauntoasa...dar tu fac cu branza de vaci normala de aia de care stim noi din romania daca ai de unde procura acolo la voi.

sambata fac clatitele cu urda , abia astept!

Miha 1

14.04.2010, 15:54

O fac si eu, m-ai convins. Cand cumpar branza.

rivka 1

14.04.2010, 16:04

haha trebuie sa o ascund altfel o termin azi ....e buna rau , sa o faci musai

ela 1

14.04.2010, 16:10

vreau si eu,si euuuuuu

rivka 1

14.04.2010, 16:17

miha dupa cum vezi eu am pus doar 200 grame zahar , mi sa parut cam mult 500 in reteta brandusei, acum dupa gust....cum va place mie sincer mi se pare su-fi-cient de dulce asa.

nadina73 1

14.04.2010, 17:11

ok rivka trebuie incercata ,am pus la favorite ,o sa incerc daca tot o lauzi atata cu siguranta e foarte buna

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:23

ce frumos arata....................

Brindusa 1

14.04.2010, 17:43

iamyyyyyy. Ma bucur ca ti-a placut ideea.

Rocsi 1

14.04.2010, 18:37

pare tare pufos

BuburuzaBubu 1

05.04.2012, 17:58

yaaaamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]