Pariziene cu cascaval si sunca

de dakris in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2012 | 9379 vizualizari

COMENTARII (40)

Lau 1

16.03.2012, 08:37

servesc si eu unul

diaconta 1

16.03.2012, 08:38

bune parizienele cu orice umplutura

Bucataras Medi 1

16.03.2012, 08:38

place si vreau.

Miha 1

16.03.2012, 08:44

buna dimineata

Geanina87 1

16.03.2012, 08:44

madi_marin 1

16.03.2012, 08:49

ce bine arata...

Bucataras 1

16.03.2012, 09:12

excelente! le vom executa clar in week end!

dakris 1

16.03.2012, 09:14

Parizienele sunt excelente cu orice umplutura ar fi... Va multumesc tuturor de aprecieri!

gaby_gabytza 1

16.03.2012, 09:24

Excelente

bucatarimcudiana 1

16.03.2012, 09:31

foarte frumos si excelenta ideea, mi-ai dat de lucru ,sigur am sa incerc

angyb 1

16.03.2012, 09:36

ce bunatate

Ubulika 1

16.03.2012, 09:37

nice nice

Anamaria Cook 1

16.03.2012, 09:41

Mama ce ine arata, am sa incerc si eu.

Laly 1

16.03.2012, 09:42

Ce bine arata

mamaieelena 1

16.03.2012, 10:05

frumos

irena 1

16.03.2012, 10:21

F bun !

Rocsi 1

16.03.2012, 10:38

foarte frumoase!!!

Angelina_Elena 1

16.03.2012, 10:38

super bune

DIANA B 1

16.03.2012, 10:53

Bv , bv

deyutzky 1

16.03.2012, 11:28

ce frumoase ti-au iesit

oana_pisicutza16 1

16.03.2012, 11:36

yammy ce bine arata. Delicios

MotanLaOale 1

16.03.2012, 11:57

bune bune

dakris 1

16.03.2012, 12:40

va multumesc din suflet pt aprecieri!

RuxyRux 1

16.03.2012, 12:54

Arata grozav!

dakris 1

16.03.2012, 12:59

multumesc, Ruxy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu cascaval si carnat stik