Paine neagra

de Miha in Piine, 2 Sep 2009 | 7807 vizualizari

COMENTARII (4)

ioan26 1

31.12.2010, 12:19

Ati specificat ca apa a-ti adaugat-o la urma! La programul "Basic" la fel ca la marea majoritate a programelor, lichidele se introduc la inceput! Unde este gresala? Sau daca nu e gresala, de ce a-ti procedat asa?

Bucataras 1

31.12.2010, 12:59

pai toate ingredientele se pun in masina inainte de a porni programul de 3 ore. Apa se adauga la sfirstiul modului de pregatire a ingredientelor, nu dupa ce se termina programul de 3 ore al masinii, cum se pare ca ai inteles tu

RuxyRux 1

31.12.2010, 13:09

Cred ca se refera la faptul ca la unele masini de paine( nu la toate) este specificat faptul ca ingredientele lichide se adauga la inceput in vas, adica primele iar deasupra faina, sarea, drojdia uscata....asa este si la a mea un Moulinex OW....

Miha 1

31.12.2010, 13:42

Am cautat in cartea tehnica a masinii de paine si nu e specificat nicaieri ca la programul de baza lichidul trebuie adaugat neaparat la inceput.
Citez: " 1- program de baza, program pentru paine alba si din amestec care rezida in principal in faina alba (grau/secara). Adaugati ingredientele conform descrierii din reteta"
De 2 ani de cand am masina de paine am facut diverse feluri de paine si am folosit acest program si cu ingredientele puse cum a zis Ruxy si asa cum am procedat mai sus, in functie de starea de spirit si intotdeauna a iesit painea foarte buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu ceapa, cimbru si patrunjel