Paine fara framantare

de RuxyRux in Piine, 26 Aug 2012 | 5633 vizualizari

COMENTARII (37)

Zamfira 1

26.08.2012, 11:17

gustoasa painica si usor de facut, am retinut reteta!

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:17

Sper sa iti placa Zamfira...mie imi place enorm...te imbratisez!

MotanLaOale 1

26.08.2012, 11:20

buna buna

Bya Ralu 1

26.08.2012, 11:21

Bya Ralu 1

26.08.2012, 11:22

Cris2711 1

26.08.2012, 11:23

Daca este fara framantare ,este buna si pentru Diana,arata super

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:55

Crisssss...multumesc draga mea...usoara si delicioasa

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:56

Gurita, multumesc pentru aprecieri

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:56

Buna buna Motan

DIANA B 1

26.08.2012, 12:37

Uuuuuuuuuuuuuuuuuu , ce chipesa-i si daca-i si fara munca framantarii

DIANA B 1

26.08.2012, 12:38

Cris , la mine te-ai gandit , asa-i ? da , da , daaaaaaaaaaa , yes

Valclaudia 1

26.08.2012, 12:53

spune-mi ca mai ai o cojita si pentru intarziati... Arata grozav!

Rocsi 1

26.08.2012, 13:01

Rup o bucatica din coaja aia crocanta

Ina 1

26.08.2012, 14:04

coaja vreau si eu

madi_marin 1

26.08.2012, 14:04

arata foarte bine... am salvat si eu reteta...

Mitinita 1

26.08.2012, 14:30

la mine asta a ramas painea de baza,desi a cam inceput sa-mi placa sa framant ce frumos s-a rumenit la tine,precis e de vina cuptorul vechi (cand zic vechi,sa intelegi antic)

- Andreea - 1

26.08.2012, 15:16

super frumos e rumenita...

Lau 1

26.08.2012, 15:28

fain arata

roberth 1

26.08.2012, 17:38

Ai spus: "Incingem cuptorul la 250 de grade( sau maxim) si introducem un vas acoperit cu capac( cel in care vom coace painea).
Cand timpul a trecut..."
Care timp?

RuxyRux 1

26.08.2012, 17:41

Scuze Roberth...cand cuptorul s-a incins, al meu este electric si are nevoie de 15 minute sa ajunga la 250 de grade...daca ai cuptor pe gaz lasa tot in jur de 15 minute sa se incinga vasul in interior, apoi cu grija scoate capacul sa nu te arzi si pune painea in el...sper sa iti fi explicat ok...succes!

RuxyRux 1

26.08.2012, 17:42

Miha, daca poti te rog modifica tu pe text cu explicatia mea...multumesc

Merisor 1

26.08.2012, 18:12

direct la favo

RuxyRux 1

26.08.2012, 19:13

Merisor...merita draga mea

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 19:51

O sa incerc si eu ca la favorite este deje trecuta

RuxyRux 1

26.08.2012, 19:52

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa