Paine de ovaz

de Valclaudia in Piine, 22 Iun 2014 | 16727 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

22.06.2014, 07:08

Bunica 1

22.06.2014, 08:36

Ce painica buna!

dantes 1

22.06.2014, 08:42

Buna!

MotanLaOale 1

22.06.2014, 08:58

babi5 1

22.06.2014, 09:27

Buna la cura de slabire ,

Anett 1

22.06.2014, 10:34

cristeena20 1

22.06.2014, 11:55

Rocsi 1

22.06.2014, 12:49

Am si luat o feliuta!

laura_n 1

22.06.2014, 13:13

buna tare!

Krystyan Trendy 1

22.06.2014, 13:37

ce paine gustoasa

MOKUSKA 1

22.06.2014, 14:42

foarte buna!!!

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:58

Layla 1

14.11.2019, 11:51

Sincer, mie nu mi-a ieșit de prima data, respectând rețeta întocmai. Făina de ovaz are o mare putere de absorbție iar, in acest context, trebuie mărita cantitatea de apa folosită sau micșorat gramajul de făina, altfel riscând sa nu crească aluatul și sa iasă ca un pietroi. De altfel, foarte gustoasa 😊 Eu am îmbunătățit-o cu câțiva fulgi de ceapa deshidratata și câteva seminte de chia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher