Paella de pui

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2012 | 16458 vizualizari

COMENTARII (37)

Bunica 1

14.08.2012, 23:57

cata culoareeee!

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:02

Vladimir,Sim0

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:06

Mitinita,Bunica va multumesc frumos!

mena29 1

02.09.2012, 15:59

Ce bine arata!

Angelina_Elena 1

02.09.2012, 16:11

multumesc Mena!

Andreea_Mario 1

20.09.2012, 18:24

din pacate sunt bucatareasa de 6 ani dar sa se lase 30 minutos la cuptor nu am mai auzit nciodata prezentarea e buna dar dupa cum se vede orezul e prea facut se aseamna cu pilaful romanesc am sa pun eu azii poze cu toate ing care le contine paella Valenciana

Angelina_Elena 1

20.09.2012, 18:57

Andreea, fiecare face mancarea dupa bunul plac...eu nu am spus ca este 100% autentica, si mi-e una nu imi place orezul fiert "al dente" ca si pastele!
Poti sa pui poze daca doresti, pe mine nu ma incurca cu absolut nimic! Eu stiu ca paella valenciana se face cu creveti,scoici iar noi nu ne dam in vant dupa fructele de mare!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 22:15

interesanta reteta

mihaelar63 1

27.11.2013, 15:26

Minunata reteta Si prezentarea de exceptie

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 00:32

Giana 1

23.10.2014, 09:02

Merita incercat

adry88 1

30.03.2015, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]