Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 14828 vizualizari
Borgia 1
Ceva "altfel". Felicitari!
_Alina_ 1
Lau 1
MotanLaOale 1
ianculubita 1
ce frumoase sunt!!!de retinut!!
Lavinia 1
ce frumos
Pushaa 1
foarte frumusele!
simona72 1
De mare efect!
Rocsi 1
Cat de frumoase
mihaelar63 1
Faine colorate asa . Eu planuiam sa colorez oua de prepelita cand voi avea musafiri copii
simonacallas 1
Va multumesc mult tuturor.
Bya Ralu 1
cat de super arata!bravo
Multumesc frumos, Bya
laura_n 1
de efect!
portiadelumina 1
Gust şi culoare,proporţie şi savoare. Arată frumos, Simona!
Laura, Padre, va multumesc mult
feliciacristea46 1
si cum pui ouale, fierte inainte ,sau nu, cu coaja sau fara ? nu se intelege!
Prima fraza din modul de preparare este: "Ouăle se fierb tari şi se curăţă de coajă." Deci, asta e primul lucru care se face. Eu cred ca am explicat destul de clar
Sylvia 1
super ideea o sa o pun in practica si eu
Multumesc mult, Sylvia. Aprecierea ta ma onoreaza
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!