Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)

de Roxana in Pui, 26 Apr 2010 | 8473 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.04.2010, 20:29

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 20:30

silvi0ara 1

26.04.2010, 20:51

ionix 1

26.04.2010, 20:52

banuiesc ca-ti ia gura foc dupa asa mancare... pe gustul meu

Roxana 1

26.04.2010, 20:53

da e foarte iute intr-adevar mam obisnuit

ionix 1

26.04.2010, 20:59

mi-ar placea sa gatesc si eu mai picant dar face nazuri sotul dar imi pun eu separat cat am nevoie cu ocazia asta bei si multa apa

Brindusa 1

26.04.2010, 21:32

Se pot folosi alte condimente in loc de maggi? Te intreb pentru ca eu n-am facut niciodata mancare nigeriana si cuburi eu nu folosesc.

Roxana 1

26.04.2010, 21:35

Brandusa, Maggi ala e un condiment nigerian care il cumparam din din magazine cu specific. Eu am is maggi de pui ca ma gandeam ca ar merge si se gaseste in Ro. Sigur poti sa pui vegeta. Eu asa pun cand fierb puiul. Si am uitat sa spun un condiment esential curry. Care se pune mai pe sfarsite. Ii da o aroma foarte buna

Brindusa 1

26.04.2010, 21:41

O fi maggi nigerian, dar tot chimicale are in el, nu? Eu ma gandeam la ceva condimente naturale.

Roxana 1

26.04.2010, 21:48

sigur are ceva chimicale. naturale nus tiu ce sati spun ca ar merge

nadina73 1

27.04.2010, 00:07

arata bine dar eu nu mananc picant deloc

rivka 1

27.04.2010, 09:08

foarte gustos!
si noi mancam des asa ceva asemanator

Sylvia 1

27.04.2010, 11:11

Super arata !

elena1988 1

13.03.2011, 18:46

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui