Negrese cu cremă de brânză

de andreeapintea in Prajituri, 21 Feb 2013 | 6062 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

21.02.2013, 20:18

Rocsi 1

21.02.2013, 20:52

Bine ai venit!

diaconta 1

21.02.2013, 22:51

foarte mult imi plac negresele
bun venit

Copiosus 1

22.02.2013, 15:35

Cred ca e delicioasa

andreeapintea 1

22.02.2013, 16:16

Multumesc de primire si de aprecieri. Sper sa o incercati si sa va placa.

gaby_duceag 1

22.02.2013, 16:28

Bun venit!

Raluca57 1

23.02.2013, 13:56

Te rog, mai exact, ce tava sa folosesc? As vrea sa o fac chiar azi. Multumesc, Raluca

andreeapintea 1

24.02.2013, 16:00

O tavă de 20 de cm - adica una mai mică, dacă vrei să o faci in tavă normală pentru un cuptor clasic recomand să faci o porţie şi jumătate.

Raluca57 1

25.02.2013, 15:54

Am facut-o, s-a si terminat! F gustoasa, dar cam sfaramicioasa mi-a iesit mie. Multumesc, Raluca

andreeapintea 1

26.02.2013, 09:48

Pentru a nu fi sfarmicioasa iti recomand sa o lasi sa se raceasca complet inainte de a o taia, chiar cateva ore sau de seara pana dimineata si sa o tai cu un cutit bine ascutit cu lama dreapta, fara zimti. Ma bucur ca v-a placut gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa