Negresa marmorata cu crema de branza

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Mar 2013 | 5959 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

05.03.2013, 16:37

fix ce-as manca acum fara remuscari

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:39

mai am Dia, iti trimit la pachet?

Bunica 1

05.03.2013, 16:43

Daca ai de dat vreau si eu din bunatatea asta!

alba_zori 1

05.03.2013, 16:43

vai cu ce bunatate ai venit,m-i se face pofta

portiadelumina 1

05.03.2013, 16:45

Frumos prezentat şi cu bun gust. Bravo Elena

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:49

Buni, cu mare drag!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:51

Alba, te servesc cu drag, dar din pacate numai virtual pot ...alor mei le place foarte mult, au spus ca e ce-a mai buna negresa pe care au mancat-o!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:58

multumesc frumos Parinte!

Lau 1

05.03.2013, 17:21

servesc si eu

gaby_gabytza 1

05.03.2013, 18:24

madi_marin 1

05.03.2013, 19:02

arata foarte bine!

Miha 1

05.03.2013, 19:34

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:37

Lau

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:37

Gabytza

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:38

multumesc frumos Madi!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:38

Miha, iti multumesc frumos pentru reteta! E perfecta!

angyb 1

05.03.2013, 19:43

ce bine arata

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:45

multumesc frumos Angy!

Rocsi 1

05.03.2013, 21:28

Delicioasa

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 21:36

multumesc

JamilaCuisine 1

06.03.2013, 21:01

Superrrr... negresa e preferata mea!

nico_72 1

28.04.2013, 19:28

Astazi am facut aceasta reteta,este foarte buna ! Vreau sa fac o mica precizare,la crema de branza eu am adaugat 1 1/2 lingura faina deoarece crema nu mi-a iesit o crema pufoasa...(mai degraba apoasa)eu am folosit crema de branza de la Hochland cea clasica.Oricum cu mici emotii,dar a iesit la fel ca cea din poza postata de tine. Iti multumesc din suflet pentru reteta !

Ce fel de crema de branza ai folosit tu ?

Angelina_Elena 1

28.04.2013, 19:57

Nico, ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ti-a placut! Eu am folosit crema de branza Philadelphia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de negresa cu nuca, cacao si glazura de ciocolata