Negresă cu fructe şi cremă de iaurt

de diaconta in Prajituri, 10 Iun 2012 | 29232 vizualizari

COMENTARII (128)

diaconta 1

12.06.2012, 14:18

Vladimir,trebuie doar sa ai grija sa nu fierbi gelatina,doar o incalzesti.Apoi sa nu fie diferenta mare de temperatura fata de crema cu care o amesteci.La crema asta o pui in ciocolata cat este inca calduta,apoi o amesteci cu frisca si iaurtul,dar ai grija sa nu se intareasca ciocolata,s-o poti turna in amestec.
Hai ca nu-i complicat.
Nu ma pricep prea bine la explicatii,dar cred c-ai inteles esentialul.
Si eu am pus odata gelatina in amestecul foarte rece si am mixat,s-a coagulat pe loc si mi-a sarit intre ochi)))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:38

Am respectat tot ce ai zis, pentru ca imi este frica de gelatina, si tot nu a iesit. Cred ca trebuia mai multa, dar am respectat reteta!

diaconta 1

12.06.2012, 14:45

Uooofff ,in cazul asta nu stiu ce sa zic.Poti sa pui si mai multa,dar s-ar putea sa iasa crema prea tare.
Vezi sa nu fi fost expirata gelatina,se mai intampla.
O cantitate mai mare de gelatina e nevoie la cele gen panna cotta unde frisca si laptele sunt lichide,la cremele unde frisca si iaurtul sunt mixate,ar trebui sa fie suficient cat am zis eu.

diaconta 1

12.06.2012, 14:46

Faina asta cu "mi-e frica de gelatina"

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:58

Mai sunt si altele de care mi-e frica si pana ma apuc de ele.....

gaby_duceag 1

12.06.2012, 14:58

)))))))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:03

Gaby rade de motan!

diaconta 1

12.06.2012, 15:03

ia zi Motanele,ce temeri mai ai,poate te ajutam

gaby_duceag 1

12.06.2012, 15:04

Dia, nu cred ca le cunoastem ))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:14

Nu mai spun ca rade Gaby de mine!

diaconta 1

12.06.2012, 15:15

Vladimir,parca n-ai sti ca noi radem doar pentru atmosfera,nu radem din suflet ori cu intentie de nimeni
oricum ai aprecierea mea pentru ca faci dulciuri

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:40

Si eu zic tot de atmosfera!

diaconta 1

12.06.2012, 15:41

Noa,ce te-ai pus acuma pe bocit ca muierile?

mena29 1

12.06.2012, 15:42

Pfoaaai,ce-i aici ...vin sa-mi dai si mie

diaconta 1

12.06.2012, 15:43

Mena,pai cum te asteptam eu cu drag abia ti-am pitit o felioara

mena29 1

12.06.2012, 15:45

)))Esti mortala! Am fost bolnavioara dar ma bucur mult ca ai reusit sa-mi opresti o felioara,avand in vedere cati pofticiosi sunt aici

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:50

Am gresit emoticonul asta trebuia sa fie Am modificat!

diaconta 1

12.06.2012, 15:56

Motane,te cam tii de "mescherii" )))

diaconta 1

12.06.2012, 15:57

Mena,imi pare rau sa aud asta sper ca acum esti mai bine

mena29 1

12.06.2012, 16:00

Da Dia,nu ma las eu asa cu una cu doua!

diaconta 1

12.06.2012, 18:33

Mena

Irina 1

12.06.2012, 20:25

Wow, ce bine arata prajitura asta! Cred ca se combina foarte bine ciocolata cu crema si fructele, iar ideea cu folia pentru glazura mi s-a parut geniala. Super, Dia!

diaconta 1

12.06.2012, 20:55

Irina multumesc mult.
Nu as vrea sa sune a lauda,dar la prajitura asta chiar mi-a placut tot,de la blat,la crema si glazura
colegele de serviciu au zis ca musai s-o incerce
pare complicata dar nu-i deloc,dovada ca si Motanul vrea s-o faca chiar de se teme de gelatina

MIUTA 1

12.06.2012, 22:21

Wauuuuu,ce era sa pierd ,minunata,delicioasa,tentanta, numai buna de pus la favorite si de executat in weekend.
Arata senzational

diaconta 1

12.06.2012, 22:32

Miuta cu drag ti-o recomand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu dulceață de piersici și bezea