Muschiuleti de vita cu sos bordelaise

de Lia_ in Vita, 17 Ian 2014 | 11210 vizualizari

COMENTARII (32)

Rocsi 1

17.01.2014, 20:36

Mmm ce apetisanta

Bya Ralu 1

17.01.2014, 20:37

hmmm vin la masa

diaconta 1

17.01.2014, 20:39

Imi place foarte mult si reteta si prezentarea

mena29 1

17.01.2014, 20:40

Ceeee biiine arata!

Lia_ 1

17.01.2014, 20:49

multumesc. sa va fie de folos

deyutzky 1

17.01.2014, 20:54

ce bunatate avem aici

simona72 1

17.01.2014, 21:40

Delicioasa friptura, sosul, totul!!

MotanLaOale 1

17.01.2014, 22:07

Micutza Luana 1

17.01.2014, 22:07

ce bunatate favorit

Alexandra Burz 1

17.01.2014, 22:11

Ina 1

17.01.2014, 22:28

gaby_duceag 1

17.01.2014, 22:41

Arata grozav!!! Fix pe gustul sotului meu! )

sebirizescu 1

17.01.2014, 23:31

arata tare bine

Dana_Retetegg 1

17.01.2014, 23:40

Krystyan Trendy 1

17.01.2014, 23:53

arata grozav

danakarin 1

18.01.2014, 04:38

Foarte gustos!

Lia_ 1

18.01.2014, 06:44

multumesc pentru vizita

da, barbatii se dau in vant mult dupa sosul asta. merge foarte bine si cu porc, tata facea ceva asemanator

Geanina87 1

18.01.2014, 06:45

wow! Cum arataaaaa

dantes 1

18.01.2014, 07:51

foarte bun

Sidy 1

18.01.2014, 08:36

Tare bun trebuie sa mai fie !
In Anglia se mananca tare multa carne de vita facuta la gratar( friptura)O minunatie !

Criss 1

18.01.2014, 09:25

Lia_ 1

18.01.2014, 09:38

multumesc pentru vizita

Merisor 1

18.01.2014, 09:56

Arata bine, bine de tot!!!
Si imi place sosul ala!

madi_marin 1

18.01.2014, 10:08

Arata de nu se poate! O singura data in viata mea am mancat o friptura de vita la un restaurant ...delicioasa si extrem de frageda! Acasa nu mi-a iesit niciodata, asa ca am evitat sa cumpar carne de vita.Dar trebuie sa mai fac incercari, mi+am propus. Am aflat si niste mici secrete si sper sa iasa ceva bun data viitoare. Dar ce ai gatit ti aici e demential!

Lia_ 1

18.01.2014, 10:20

Meri

Madi, neaparat sa ne spui secretele pentru ca noi nu consumam porc si atunci trebuie imbunatatita metoda prepararii vitei. Fiind pentru masa de Revelion, o masa festiva, a meritat sa sacrific clasica supa care mi-a ramas de la salata de boeuf. Cei care folosesc cuburi cu concentrat de vita pot inlocui cu asta dar nu mai trebuie deloc sare in plus.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de vita la tigaie