Musaca cu carne tocata si castraveti murati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2014 | 4702 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

24.10.2014, 08:11

Interesantă varianta ta! De probat!

dantes 1

24.10.2014, 08:12

Buna!

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 08:15

multumesc

babi5 1

24.10.2014, 08:35

,

alilianaa 1

24.10.2014, 08:47

tare buna trebuie sa fie..

MotanLaOale 1

24.10.2014, 08:59

Gherca Daniela 1

24.10.2014, 09:13

mirela0911 1

24.10.2014, 10:19

Bună tare!

Sylvia 1

24.10.2014, 11:15

ebestiala combinatia de carne si castraveti murati, o ador

Sylvia 1

24.10.2014, 11:18

Ca sa iti dau un tips cu taiatul genului asta de mancare, cel mai bine se face a doua zi dupa ce o reincalzesti ( asta in cazul in care nu este facuta sa fie consumata imediat ) . In restaurant mereu procedam astfel cu tot ce inseamna gratin, musaka de genul asta si lasagna chiar , a doua zi dupa reincalzire se taie perfect si este delicioasa , cu aromele implinite . Stiam si eu secretul de la un bucatar cu experienta

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 11:25

multumesc Sylvia,un sfat este bine venit,niciodata nu am rabdare indiferent ce fac.

Geanina87 1

24.10.2014, 13:46

deyutzky 1

24.10.2014, 17:59

cred ca e delicioasa

Rocsi 1

24.10.2014, 21:49

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]