Musaca cu carne si ciuperci

de susu in Porc, 6 Iun 2011 | 47585 vizualizari

COMENTARII (28)

susu 1

13.06.2011, 12:43

Alina te asteptam cu rezultatul Vreau sa spun ca eu rar fac musaca pentru ca nu ma omor dupa preparatele cu tocatura insa aceasta a fost o minunatie, secretul este acela ca trebuie folosit lichid amestcat cu bulion ca musacaua sa se patrunda bine iar carnea si cartofii sa se cam topeasca in gura Teo si mie imi place asta, primul lucru conteaza aspectul si apoi gustul insa eu vreau sa ma cam las de calit ca nu e sanatos deloc insa gustul nu va mai fi la fel

miha_pp 1

13.06.2011, 19:32

Doamne ce bine arata !!!!!!! maine voi face si eu la copii

Bya Ralu 1

03.05.2012, 09:50

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si mozzarella