Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa

de Oana in Pui, 26 Mai 2009 | 55373 vizualizari

COMENTARII (13)

luminita20_2006 1

26.05.2009, 21:39

oana daca tia mai ramas vin si eu in vizitaarata super, azi am fost prin piata si am vazut pastai si am poftit la ele

ANCA 1

26.05.2009, 22:42

deci au aparut!! musai fac, urmatoarea mancarica, si Mufarinului ii place tare!

Oana 1

26.05.2009, 23:26

Mai e Lumi Piticii au papat, mai mult Stef decat Vlad . Abia astept sa-mi fac o tura doar cu usturoi, pentru mine

danygospodina 1

29.05.2009, 07:16

Ce sa-i fac... cum am vazut-o, am si vizualizat o mamaliguta si o portie cu usturoi !!!

Oana 1

29.05.2009, 11:49

Adi, de obicei nu pun faina in sosuri, dar acum era prea zemoasa, iar o lingura de faina nu are nimic Dany ce tare esti cu mamaliguta!

Bucataras 1

30.05.2009, 21:45

Adi, cum mesteresti salata de usturoi?

Miha 1

30.05.2009, 22:23

Eu am fost azi in piata si am vazut fasole pastai.Tare m-am bucurat,ca-mi plac...
Dar se pare ca mai tare imi plac capunile si ciresele...cat am stat la rand am uitat de pastai.
Poate data viitoare!
Moaaamaaa...ce pofta mi-ai facut!

Oana 1

30.05.2009, 23:12

Miha, maine ma duc si eu la piata, iar!! si nu o sa uit nici de capsuni, nici de cirese, nici de pastai

Adi 1

31.05.2009, 09:00

Pt. Bucataras: simpla si buna:
500 gr fasole galbena (sau verde)
-taiata in bucatele cat un deget
3 linguri ulei (de masline virgin sau floarea soarelui)
1 lingura otet alb
sare/piper dupa gust
o legatura medie de marar (sau patrunjel, dar una sau alta, nu impreuna :P)
4 catei de usturoi pisati
* Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface)
* Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper.
* Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult)
* Amesteti fasolea intr-un castron cu dressingul si lasi la racit (daca poti sa astepti :P)
Eu de obicei fac un dressing mai semnificativ, eventual mai pun si un pic de apa, imi place zeama aia de usturoi cu gust de fasole
Altii pun maioneza, etc, mie-mi place simpla. E usoara, delicioasa, poti s-o consumi ca salata cu alte mancaruri sau ca atare.

Bucataras 1

31.05.2009, 11:21

Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai

Oana 1

31.05.2009, 20:34

Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi

cocolina 1

21.04.2012, 00:10

Foarte bunicica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui